Επιχειρηματίας ένας από τους τρεις ληστές εργολάβου στη Λαμία

Επιχειρηματίας ένας από τους τρεις ληστές εργολάβου στη Λαμία

Στα χέρια των Αρχών και τα τρία μέλη της σπείρας - Στην κατοχή τους βρέθηκαν πολλά χρήματα, κλεμμένες μοτοσικλέτες και συσκευές παρακολούθησης

astinomia-deftero
Με μια οργανωμένη επιχείρηση που εκτυλίχτηκε ταυτόχρονα στη Λαμία και την Αθήνα, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες που είχαν ληστέψει πριν από ακριβώς ένα χρόνο έναν εργολάβο της περιοχής, ενώ φέρονται να εμπλέκονται και σε άλλες δυο ληστείες με θύματα επιχειρηματίες στην Εκάλη και το Μαρούσι με λεία μεγάλα χρηματικά ποσά!

Ως ένας από τους δράστες φέρεται ένας 51χρονος γνωστός επιχειρηματίας της Λαμίας, ενώ οι δυο συνεργοί του είναι ηλικίας 41 και 51 χρόνων συνελήφθησαν στην Αθήνα από άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας.

Μάλιστα, κατά τις έρευνες των αστυνομικών, στην κατοχή τους βρέθηκαν πολλά χρήματα, κλεμμένες μοτοσικλέτες και συσκευές παρακολούθησης.

Οι τρεις δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον εργολάβο κάτω από την πολυκατοικία όπου κατοικεί στο κέντρο της Λαμίας, το βράδυ της 1ης Μαρτίου του 2018. Με την απειλή όπλων τον είχαν οδηγήσει στο διαμέρισμά του όπου ακινητοποίησαν και την σύζυγό του, τους απείλησαν ότι θα εισέβαλαν και στο διαμέρισμα της κόρης τους αν δεν τους έδιναν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα, τα οποία τελικά άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.

Το Σάββατο, τρεις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή το απόγευμα της Τρίτης. Στη συνέχεια, θα μεταχθούν και στην Αθήνα, όπου είναι ανοιχτές οι δικογραφίες για τις άλλες δυο ληστείες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης