Αιτωλικό: Έκλεψε αυτοκίνητο για να κάνει διάρρηξη σε μαγαζί

Αιτωλικό: Έκλεψε αυτοκίνητο για να κάνει διάρρηξη σε μαγαζί

Ο 30χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ το κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του

silipsi
Είχε εντοπίσει το κατάστημα που σκόπευε να “χτυπήσει” ένας 30χρονος Έλληνας από το Αιτωλικό, αλλά δεν είχε μέσο να πάει σε αυτό και αποφάσισε να... κλέψει από το Νεοχώρι ένα αυτοκίνητο που βρήκε σταθμευμένο! Με αυτό πήγε στην Κατοχή, έκανε την διάρρηξη και επέστρεψε στο σπίτι του.

Μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη του καταστήματος, από το οποίο ο δράστης άρπαξε όλα κι όλα 100 ευρώ τα ξημερώματα της Τετάρτης, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες και κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν πριν εκπνεύσει το αυτόφωρο. Ο 30χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης από τους αστυνομικούς του τμήματος Αιτωλικού και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ το κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

*** Βόλτες με ποδήλατο έκανε στην παραλίμνια περιοχή των Ιωαννίνων ένας 26χρονος αλλοδαπός, αλλά όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, προέκυψε πως το είχε κλέψει το περασμένο Σάββατο από την περιοχή της Ανατολής. Το κλεμμένο ποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του και σε βάρος του 26χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αλλά αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης