Κυκλοφορούσε οπλισμένος μέσα στη νύχτα στα Χανιά

Κυκλοφορούσε οπλισμένος μέσα στη νύχτα στα Χανιά

Κατά την διάρκεια της έρευνας στο αγροτικό, βρέθηκε ένα πιστόλι με φυσίγγια στο γεμιστήρα του, το οποίο κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση 

peripoliko
Έβγαλε «λαβράκι» ο έλεγχος στο φορτηγάκι στο οποίο επέβαινε ένας 45χρονος Έλληνας, το οποίο ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. αργά το βράδυ της Τετάρτης σε μια ορεινή περιοχή του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής.

Κατά την διάρκεια της έρευνας στο αγροτικό, βρέθηκε ένα πιστόλι με φυσίγγια στο γεμιστήρα του, το οποίο κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί σε παράνομες πράξεις. Ο 45χρονος συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Αποκορώνου που διενεργεί προανάκριση και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

*** Στα χέρια των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπεσε ένας 34χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο στην Κοζάνη και διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορούσε μέρα- μεσημέρι οπλισμένος με ένα πτυσσόμενο κλομπ, το οποίο κατασχέθηκε! Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης