Έγκλημα στην Αχαΐα: Μαχαίρωσε πισώπλατα τον 52χρονο συγχωριανό του

Έγκλημα στην Αχαΐα: Μαχαίρωσε πισώπλατα τον 52χρονο συγχωριανό του

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του αδιανόητου εγκλήματος που έγινε όταν το θύμα ζήτησε το λόγο από τον δράστη επειδή έκλεβε ρεύμα από το ρολόι του σπιτιού της μητέρας του

52xronos_main01
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους ότι ένας 52χρονος άντρας χθες το απόγευμα στο Ελαιοχώρι Αχαΐας, έχασε την ζωή του επειδή ζήτησε από τον συγχωριανό να σταματήσει να του κλέβει ρεύμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του 52χρονου Ανδρέα Χριστοδουλόπουλου ανακάλυψε πως ο 69χρονος γείτονας τους έκλεβε ρεύμα από το ρολόι τους. Το είπε στον γιο της, που είχε κατέβει στο χωριό από την Αθήνα όπου ζούσε για τις ημέρες της Αποκριάς και εκείνος βρήκε τον γείτονα στο καφενείο του χωριού και του ζήτησε το λόγο.

Όταν ο 52χρονος έφυγε από το καφενείο ο 69χρονος τον ακολούθησε και τον βρήκε να αλλάζει τα λάδια του αυτοκινήτου του σκυμμένο. Ο 69χρονος χωρίς να διστάσει στιγμή, έβγαλε ένα μαχαίρι που έφερε μαζί του και χτύπησε πισώπλατα τον άτυχο Ανδρέα Χριστοδουλόπουλο. Τον χτύπησε δύο φορές με το μαχαίρι, μια στο χέρι και άλλη μια στο δεξί ώμο κόβοντάς του μια αρτηρία.

Άφωνοι έμειναν κάτοικοι του χωριού, καθώς όλα εκτυλίχτηκαν μπροστά στα μάτια τους, μέσα στο δρόμο.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο 52χρονος σωριάστηκε στο έδαφος χωρίς να καταλάβει τι είχε συμβεί και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει και άρχισε να αιμορραγεί ακατάσχετα.
Μάλιστα ήταν τόσο πολύ το αίμα που έχασε ο άτυχος άντρας που πέθανε μέσα σε λίγα λεπτά.

Κλείσιμο
Ο 69χρονος μόλις είδε πεσμένο τον 52χρονο το έβαλε στα πόδια και κρύφτηκε στην αποθήκη του Δημοτικού σχολείου του χωριού, όπου εντοπίστηκε γρήγορα από τους αστυνομικούς, ενώ κρατούσε ακόμα μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 69χρονος είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τη Δικαιοσύνη καθώς ήταν έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα και είχε αποφυλακιστεί το τελευταίο διάστημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία και την παράβαση του νόμου για τα όπλα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 69χρονος από το Ελαιοχώρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης