Συλλήψεις με εντάλματα και καταδίκες σε Βέροια και Φλώρινα

Συλλήψεις με εντάλματα και καταδίκες σε Βέροια και Φλώρινα

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα 

xeiropedess
Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας έπεσε ένας 37χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε στη Βέροια και διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων του ότι σε βάρος του ο ανακριτής Πρωτοδικών Κοζάνης είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένη κλοπή. Έτσι, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, θα μεταχθεί στην Κοζάνη για να απολογηθεί.

*** Τρεις φυγόποινοι με τις ίδιες καταδίκες συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιοχές της Φλώρινας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για τα περαιτέρω. Και οι τρεις είχαν καταδικαστεί για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και τους είχαν επιβληθεί οι ίδιες ποινές, δηλαδή φυλάκιση τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

Αρχικά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 28χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης, στη συνέχεια από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 38χρονος αλλοδαπός που είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και τέλος ένας 52χρονος αλλοδαπός με καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πολυγύρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης