Μια 67χρονη ήταν ο εισπράκτορας σπείρας απατεώνων στα Τρίκαλα!

Μια 67χρονη ήταν ο εισπράκτορας σπείρας απατεώνων στα Τρίκαλα!

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών της και την εξιχνίαση παρόμοιων υποθέσεων συνεχίζονται

astinomia-deftero
Την άκρη του νήματος σε τουλάχιστον επτά περιστατικά απάτης σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, που έγιναν από το περασμένο Σάββατο ως την Τρίτη, φαίνεται πως βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλειας στα Τρίκαλα με την σύλληψη μιας ηλικιωμένης που ήταν ο... εισπράκτορας της σπείρας!

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν ένας άγνωστος τηλεφώνησε στο σταθερό τηλέφωνο μιας 78χρονης, ισχυρίστηκε ότι είναι αστυνομικός και απαίτησε χρήματα για να αποφύγει τις συνέπειες το παιδί της, που τάχα προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο. Η ηλικιωμένη προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να πληρώσει και έκλεισε ραντεβού για να παραδώσει τα χρήματα, όμως ειδοποίησε αστυνομικούς που οργάνωσαν επιχείρηση επιτηρώντας διακριτικά το σημείο της συνάντησης.

Όταν εμφανίστηκε μια 67χρονη για να παραλάβει το συμφωνημένο ποσό, οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή της 110 ευρώ και τρία κινητά. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι με την ίδια μέθοδο η σπείρα είχε προσπαθήσει να αποσπάσει συνολικά 78.000 ευρώ από άλλους έξι πολίτες, οι οποίοι όμως δεν «τσίμπησαν» το δόλωμα.

Η 67χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων κατηγορούμενη για απάτη κατά συναυτουργία, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών της και την εξιχνίαση παρόμοιων υποθέσεων συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης