Καρδίτσα: Σε εγκαταλελειμμένο ξενώνα καλλιεργούσε φυτώριο κάνναβης

Καρδίτσα: Σε εγκαταλελειμμένο ξενώνα καλλιεργούσε φυτώριο κάνναβης

Είχε στήσει έναν αυτοσχέδιο θάλαμο με 22 λάμπες φωτισμού και φθορίου, δύο προβολείς και ένα θερμαντικό σώμα

Karditsa-fytwrio-kannabis
Έναν ειδικό χώρο είχε διαμορφώσει μέσα σε έναν εγκαταλελειμμένο ξενώνα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας ένας 48χρονος, ο οποίος είχε στήσει έναν αυτοσχέδιο θάλαμο με 22 λάμπες φωτισμού και φθορίου, δύο προβολείς και ένα θερμαντικό σώμα για να καλλιεργεί χασισοφυτεία με την υδροπονική μέθοδο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι ο ύποπτος κατοικούσε στον εγκαταλελειμμένο ξενώνα και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκε ο θάλαμος. Στο εσωτερικό του καλλιεργούνταν 24 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,80 μέτρου μέσα σε γλάστρες, αλλά και ένα φυτώριο με γλαστράκια στα οποία φύτρωναν 121 νεαρά δενδρύλλια ύψους επτά εκατοστών. Ο 48χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, που άσκησε δίωξη σε βάρος τουγια καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** «Όργωσε» το αγροτεμάχιο ενός 60χρονου δίπλα στο σπίτι του σε χωριό του Δήμου Αρταίων ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας και ξετρύπωσε τη μια μετά την άλλη εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 54,65 και έξι δοχεία με υπολείμματα χασίς. Ο δράστης, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν και 185 ευρώ, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης