Μυστήριο με σάκο με όπλα και μαχαίρια που βρέθηκε σε δάσος των Ιωαννίνων

Μυστήριο με σάκο με όπλα και μαχαίρια που βρέθηκε σε δάσος των Ιωαννίνων

Τα ευρήματα εστάλησαν  στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για βαλλιστική εξέταση και ανίχνευση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού

Iwannina-opla
Στο μικροσκόπιο της έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας έχει μπει ένα περίεργο εύρημα που εντοπίστηκε σε μια δασώδη περιοχή στο Καλπάκι Ιωαννίνων. Πρόκειται για έναν ταξιδιωτικό σάκο γεμάτο με πυροβόλα όπλα και κοφτερά αντικείμενα που είχε αφεθεί στο δάσος με άγνωστο σκοπό.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορίες και ερεύνησαν τον χώρο, όπου βρήκαν τον κρυμμένο σάκο, ο οποίος είχε στο εσωτερικό του 11 περίστροφα, οκτώ ξιφολόγχες, τέσσερα στιλέτα, μία ματσέτα και δύο φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, τα οποία κατασχέθηκαν και εστάλησαν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για βαλλιστική εξέταση και ανίχνευση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Οι άνδρες της Ασφάλειας διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν ποιοι άφησαν τον παράνομο οπλισμό και για ποιους προοριζόταν, ενώ σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης