Λέσβος: Υπόδικος πιστολέρο πυροβόλησε ξανά για να φοβίσει μετανάστες

Λέσβος: Υπόδικος πιστολέρο πυροβόλησε ξανά για να φοβίσει μετανάστες

Χρειάστηκε να κινητοποιηθεί μεγάλη αστυνομική δύναμη κατά την προσαγωγή του στο δικαστικό μέγαρο, έξω από το οποίο είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι της Μόριας διαδηλώνοντας κατά της σύλληψής 

ilikiomenos-xeiropedes
Ενώ συμπληρώνεται ένας χρόνος από την πρώτη σύλληψή του για πυροβολισμούς στον αέρα με στόχο να εκφοβίσει μετανάστες που βρίσκονταν στην ιδιοκτησία του και λίγο πριν από την δίκη του τον επόμενο μήνα, το... ξανάκανε ένας αμετανόητος 56χρονος κτηνοτρόφος στη Μόρια της Λέσβου!

Ο «πιστολέρο» πυροβόλησε στον αέρα με την κυνηγετική καραμπίνα του για να διώξει μετανάστες που εντόπισε το πρωί της Δευτέρας στο χωράφι του.

Οι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή φοβισμένοι, αλλά κατήγγειλαν τον κτηνοτρόφο στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν επί τόπου και παρέλαβαν τους κάλυκες από τα φυσίγγια που τους υπέδειξαν.

Ο 56χρονος ισχυρίστηκε ότι βρήκε τους μετανάστες να σφάζουν πρόβατα, αλλά συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης με κατηγορίες για άσκοπους πυροβολισμούς και απειλή. Μάλιστα, ήταν η δεύτερη σύλληψή του μέσα σε ένα χρόνο, καθώς θα δικαστεί τον Απρίλιο για ανάλογο περιστατικό τον Φεβρουάριο του 2018!

Αξίζει να σημειωθεί ότι χρειάστηκε να κινητοποιηθεί μεγάλη αστυνομική δύναμη κατά την προσαγωγή του στο δικαστικό μέγαρο, έξω από το οποίο είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι της Μόριας διαδηλώνοντας κατά της σύλληψής του!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης