Νέα Κίος: Οι ιδιοκτήτες είχαν τσιμεντώσει τα παράθυρα, αλλά οι ληστές το γκρέμισαν με βαριοπούλες

Νέα Κίος: Οι ιδιοκτήτες είχαν τσιμεντώσει τα παράθυρα, αλλά οι ληστές το γκρέμισαν με βαριοπούλες

Οι δράστες άνοιξαν μια μεγάλη τρύπα, μπήκαν μέσα και άρπαξαν όλα τα ηλεκτρικά είδη και τις οικοσκευές, καθώς και ένα μοτοποδήλατο

Argos-diarrixi
Αλώνισαν για μια ακόμη φορά οι άγνωστοι διαρρήκτες που δρουν στην Αργολίδα. Έφτασαν, μάλιστα, στο σημείο να… κατεδαφίσουν ανενόχλητοι τον τοίχο ενός σπιτιού έξω από την Νέα Κίο και να φορτώσουν ό,τι υπήρχε μέσα σε ένα λευκό βαν που έφεραν μαζί τους!

Οι δράστες γκρέμισαν με βαριοπούλες έναν τοίχο στο πίσω μέρος του σπιτιού, τα παράθυρα του οποίου είχαν τσιμεντάρει οι ιδιοκτήτες που το επισκέπτονται μόνο τα Σαββατοκύριακα, γιατί είχαν δεχθεί πολλές φορές απρόσκλητους επισκέπτες! Έτσι, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του argonafplia.gr, άνοιξαν μια μεγάλη τρύπα, μπήκαν μέσα και άρπαξαν όλα τα ηλεκτρικά είδη και τις οικοσκευές, καθώς και ένα μοτοποδήλατο!

Ένας κάτοικος της περιοχής τους είδε να φορτώνουν τα κλοπιμαία σε ένα άσπρο βαν, αλλά ώσπου να ειδοποιήσει τις αρχές οι δράστες είχαν εξαφανιστεί, αφού πρώτα ξήλωσαν και μια βαριά σιδερένια πόρτα την οποία πήραν μαζί τους, προφανώς για να την πουλήσουν σε μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων!

*** «Κυνηγοί» χαλκού έδρασαν και μέσα στην σήραγγα της Ιόνιας Οδού, στην περιοχή του Αγίου Ηλία της Δημοτικής Ενότητας Αιτωλικού, όπου ξήλωσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί τα καλώδια ηλεκτροφωτισμού βυθίζοντας τον δρόμο στο σκοτάδι! Η κλοπή έγινε αντιληπτή από διερχόμενους οδηγούς και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης