Άρτα: Συνελήφθη εκβιαστής και πλαστογράφος με 14 χρόνια ποινής

Άρτα: Συνελήφθη εκβιαστής και πλαστογράφος με 14 χρόνια ποινής

Ο 45χρονος φυγόποινος κρυβόταν στην περιοχή της Άρτας, πριν τον «ξετρυπώσουν» οι αστυνομικοί

arta_arrest
Με οργανωμένη επιχείρηση που τέθηκε σε εφαρμογή μετά από πληροφορίες για το μέρος στην Άρτα όπου κρυβόταν ένας φυγόποινος εκβιαστής με πλούσια και πολυετή δράση στην δυτική Ελλάδα, κατάφεραν να του βάλουν χειροπέδες οι αστυνομικοί της Ασφαλείας.

Σε βάρος του 45χρονου Έλληνα εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων για εκβίαση, απάτη και πλαστογραφία με χρήση κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, τις οποίες διέπραξε το 2007-2008 και το 2015- 2016 σε περιοχές της Άρτας, της Πρέβεζας, της Φιλιππιάδας και του Αγρινίου! Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, που έδωσε εντολή να εγκλειστεί στις φυλακές για να εκτίσει την συνολική ποινή κάθειρξης 14 ετών που του είχε επιβληθεί.

*** Ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις δικαστικές αρχές των Αθηνών για το αδίκημα της απάτης, εκκρεμούσε σε βάρος ενός 41χρονου Έλληνας ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή της Γέρας στη Λέσβο, από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο 41χρονος συνελήφθη και θα μεταχθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης