Χαλκίδα: 50χρονος αλλοδαπός μετέφερε χιλιάδες λαθραία τσιγάρα

Χαλκίδα: 50χρονος αλλοδαπός μετέφερε χιλιάδες λαθραία τσιγάρα

Ο αλλοδαπός δράστης είχε κρύψει στο πορτπαγκάζ 2.470 ακέτα τσιγάρων

Xalkida-tsigara
Μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 50χρονος αλλοδαπός έκαναν στην Χαλκίδα οι άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου, μετά από πληροφορίες ότι μεταφέρει λαθραία καπνικά είδη οι οποίες αποδείχθηκαν βάσιμες.

Μόλις άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του οχήματος, βρήκαν μέσα πέντε χάρτινες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 2.470 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να παραδοθούν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των αναλογούντων φόρων και δασμών. Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα του αλλοδαπού που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Με μια συσκευασία που είχε μέσα μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,6 γραμμαρίου συνελήφθη στη Μυτιλήνη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 31χρονος αλλοδαπός, αλλά στην κατοχή του βρέθηκαν και 58 πακέτα τσιγάρα χωρίς ταινίες του φόρου κατανάλωσης που κατασχέθηκαν. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης