«Βαποράκι» μετέφερε τρία κιλά χασίς στη Ρόδο

«Βαποράκι» μετέφερε τρία κιλά χασίς στη Ρόδο

Ο 21χρονος ισχυρίστηκε ότι προμηθεύτηκε το χασίς στην Αθήνα

Rodos-valitsa-xasis
Το “Blue Star Patmos” που έδεσε στον λιμένα της Ακαντιάς στη Ρόδο, είχε και ένα «βαποράκι» μεταξύ των επιβατών του! Όμως, δεν μπόρεσε να «περάσει» από τον σκύλο ανιχνευτή της Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου.

Όταν το εκπαιδευμένο τετράποδο αντέδρασε θετικά μυρίζοντας την αποσκευή που μετέφερε ο 21χρονος Έλληνας, οι λιμενικοί την άνοιξαν και βρήκαν μέσα επτά σακούλες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 282 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να περάσουν χειροπέδες στο νεαρό που παραδέχθηκε ότι επρόκειτο να τις παραδώσει σε άγνωστο άτομο στην περιοχή Αφάντου. Οι λιμενικοί έκαναν ελεγχόμενη παράδοση των ναρκωτικών με σκοπό τον εντοπισμό του παραλήπτη, αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε.

Ο 21χρονος ισχυρίστηκε ότι προμηθεύτηκε το χασίς στην Αθήνα από έναν Κούρδο στον οποίο χρωστούσε χρήματα από την αγορά κοκαΐνης για να το παραδώσει στη Ρόδο έναντι αμοιβής 1.000 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και, σύμφωνα με την «δημοκρατική», διέταξε να εισαχθεί στην Ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού, όπου θα εξεταστεί για να διαπιστωθεί αν είναι εξαρτημένος χρήστης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης