Δημοσκόπηση για την Θεσσαλονίκη: Πρώτος ο Ταχιάος - 10,5 μονάδες πίσω η Νοτοπούλου

Δημοσκόπηση για την Θεσσαλονίκη: Πρώτος ο Ταχιάος - 10,5 μονάδες πίσω η Νοτοπούλου

Μόλις 10,8% φαίνεται να συγκεντρώνει η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ - Πολύ κοντά της με 10,6% ο Γιώργος Ορφανός

nikos-taxiaos-ena
Δεύτερη και καταϊδρωμένη φαίνεται πως έρχεται στην κούρσα για τον δήμο Θεσσαλονίκης η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, θέση στην οποία μάλιστα δεν δείχνει καν πως έχει εδραιωθεί, αφού συνολικά τέσσερις υποψήφιοι έχουν πολύ κοντινά ποσοστά.

Η εκλεκτή του Μαξίμου για την Θεσσαλονίκη στην δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό της ThessNews, συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 10,8%, ενώ τρίτος στην κούρσα είναι ο Γιώργος Ορφανός με 10,6%, τέταρτος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 9,8% και πέμπτος ο Σπύρος Βούγιας με 9,2%.

Πρώτος με διαφορά είναι ο Νίκος Ταχιάου, που στηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία, μια πρωτιά που δεν δείχνει πως απειλείται. Με 21,3% βρίσκεται σε σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από τον δεύτερο και δείχνει ότι έχει την δυνατότητα να αυξήσει τα ποσοστά του.

Από τις ανεξάρτητες υποψηφιότητες ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έχει καταγράψει ένα ποσοστό της τάξης του 4,5% ενώ ακολουθούν οι Σωτήρης Ζαριανόπουλος που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος της Χρυσής Αυγής με 2,9% και 2,8% αντίστοιχα. Ένα ποσοστό με το οποίο θα μπουν στο δημοτικό συμβούλιο δείχνουν να πετυχαίνουν οι Χάρης Αηδονόπουλος (2,1%), Μάκης Κυριζίδης (2%) και Μιχάλης Τρεμόπουλος (2%).


dimoskopisi-thessaloniki-ena


Κλείσιμο
dimoskopisi-thessaloniki-dyo
dimoskopisi-thessaloniki-tessera
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης