Σύρος: Τον έπιασαν για ναρκωτικά και ήταν φυγόποινος

Σύρος: Τον έπιασαν για ναρκωτικά και ήταν φυγόποινος

Στην κατοχή του 48χρονου βρέθηκαν εννέα χάπια

syros_pills
Σε τυχαίο έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Σύρο ένας 48χρονος αλλοδαπός και στην κατοχή του βρέθηκαν εννέα ναρκωτικά χάπια τα οποία κατασχέθηκαν. Όμως, στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πάρου για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και 20 ημερών και χρηματική ποινή 400 ευρώ .

*** Στην Φλώρινα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής και παραδόθηκε σε άνδρες της Ασφάλειας ένας 31χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κυπαρισσίας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

*** Στην Κοζάνη, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 79χρονο Έλληνα, όταν διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 200 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης