Καιρός: Χαλάει το Σάββατο με βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Χαλάει το Σάββατο με βροχές και καταιγίδες

Αραιές νεφώσεις με πιθανότητα  βροχής στην Αττική - Τοπικές βροχές στη Θεσσαλονίκη - Καταιγίδες και χαλάζι από το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια - Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

4717602
Παρά την ηλιόλουστη είσοδο του Μαρτίου την Παρασκευή, ο καιρός αναμένεται να «τα χαλάσει» το Σάββατο με νεφώσεις και τοπικές βροχές.

Σύμφωνα με το meteo.gr, αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές θα πέσουν αρχικά στα δυτικά και στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο, και κατόπιν σε όλη τη χώρα. Καταιγίδες και πιθανώς χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν από το μεσημέρι κατά κύριο λόγο στην κεντρική και νότια χώρα.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 4 έως 18, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 3 έως 18, στα νότια ηπειρωτικά από 7 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 8 έως 16, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 9 έως 156, και στην Κρήτη από 7 έως 17.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, το πρωί θα γίνουν μεταβαλλόμενοι 2 έως 4 μποφόρ, και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν, ενώ πιθανότητα βροχοπτώσεων υπάρχει από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βόρειους ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ εκτός από τα δυτικά του νομού όπου θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης