Λάρισα: Ολοκληρωτική η καταστροφή στο εργοστάσιο ξυλείας από τη φωτιά

Λάρισα: Ολοκληρωτική η καταστροφή στο εργοστάσιο ξυλείας από τη φωτιά

«Αποφύγαμε το ενδεχόμενο έκρηξης», είπε ο περιφερειακός διοικητής Π.Υ. Θεσσαλίας 

firefactory27220193
Ολοκληρωτική είναι η καταστροφή του εργοστασίου ξυλείας στην παλαιά εθνικό οδό Λάρισας - Βόλου στο ύψος της Γαλήνης και Πλατυκάμπου, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες το απόγευμα της Τετάρτης από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειακός διοικητής Π.Υ. Θεσσαλίας Χρήστος Σπαθούλας είπε ότι κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έδωσαν τεράστια μάχη με τις φλόγες, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, επέκταση της πυρκαγιάς σε άλλες επιχειρήσεις, αλλά και χωρίς να υπάρξει κίνδυνος από τις δυο δεξαμενές προπανίου που βρισκόταν στο χώρο.

larissa_ergost
larissa_ergost1


Μεταξύ άλλων ο κ. Σπαθούλας είπε ότι «αποφύγαμε το ενδεχόμενο έκρηξης από τις δύο δεξαμενές προπανίου, καθώς έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εκτόνωση των δεξαμενών με την διαδικασία της ψύξης από την ομάδα των πυροσβεστών που επιχείρησαν στο σημείο».

Σημειώνεται πως οι πυροσβεστικές δυνάμεις με τουλάχιστον 15 οχήματα και 40 άνδρες από ολόκληρη τη Θεσσαλία και το Λιτόχωρο της Πιερίας, έθεσαν την φωτιά υπό έλεγχο μετά από μια επιχείρηση κατάσβεσης τουλάχιστον 5 ωρών.

Κλείσιμο
Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν θέσει Πυροσβεστική και Αστυνομία παραμένουν στο σημείο και συνεχίζεται η εκτροπή των οχημάτων από την εθνική οδό σε παράδρομο για την ασφάλεια των οδηγών.

fotia ergostasio1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης