Βίντεο: Με παραδοσιακό καπέλο του Βιετνάμ βγήκε ο απεσταλμένος της ΕΡΤ

Βίντεο: Με παραδοσιακό καπέλο του Βιετνάμ βγήκε ο απεσταλμένος της ΕΡΤ

Περνάμε καλά στη δουλειά, αν και άυπνοι, σχολίασαν από το στούντιο, όταν εμφανίστηκε και ο εικονολήπτης με το παραδοσιακό «νον λα»

ert-kapelo-ena
Την ιστορική συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ - Κιμ Γιονγκ Ουν στο Βιετνάμ καλύπτει με αποστολή στο Ανόι η δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Στην πρωινή εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ μάλιστα έγινε ζωντανή σύνδεση με το Ανόι, όπου ο απεσταλμένος Δημήτρης Απόκης έδωσε όλο το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο της συνάντησης.

Η ζωντανή αυτή σύνδεση όμως δεν ήταν η... συνηθισμένη, καθώς οι παρουσιαστές από το στούντιο είχαν μια περίεργη απαίτηση από τον απεσταλμένο: Του ζήτησαν να φορέσει το παραδοσιακό καπέλο του Βιετνάμ, που είχαν δει να φοράει σε φωτογραφίες.

Εκείνος, όχι μόνο δεν τα έχασε, αλλά φόρεσε αμέσως το «νον λα», όπως λέγεται το παραδοσιακό καπέλο του Βιετνάμ» και ξεκίνησε να δίνει το ρεπορτάζ, στο ανάλογο κλίμα: «Ο αμερικανός πρόεδρος φόρεσε το βιετναμέζικο και επιχειρηματικό του καπέλο, κλίνοντας εμπορικές συμφωνίες 21 δισ. δολαρίων...».

Εκείνη την ώρα όμως, πάλι από το στούντιο τον διέκοψαν, καθώς αναγνώρισαν τον «Βιετναμέζο» που πέρασε πίσω από τον ρεπόρτερ: Ήταν ο εικονολήπτης Γιώργος Αγνίδης, όπως αποκάλυψαν και χαριτολογώντας είπαν πως «δουλεύουμε και με μία παιδικότητα και με μία μεγάλη χαρά, παρότι είστε άγρυπνοι»!

Καπέλο δημοσιογράφος ΕΡΤ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης