Ρόδος: Ανήλικος και δυο νεαροί είχαν πάνω τους χασίς και μαχαίρι

Ρόδος: Ανήλικος και δυο νεαροί είχαν πάνω τους χασίς και μαχαίρι

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν, οι νεαροί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Rodos-narkwtika-maxairi
Για τα καλά βρέθηκε μπλεγμένος με την δικαιοσύνη ένας ανήλικος, ο οποίος συνελήφθη μαζί με άλλους δυο νεαρούς σε περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι έκαναν ελέγχους για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών.

Οι τρεις νεαροί Έλληνες ηλικίας 17, 23 και 32 χρόνων εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των προληπτικών ελέγχων, υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα και στην κατοχή τους βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 26 γραμμαρίων, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους δέκα εκατοστών και δυο θρυμματιστές.

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν, οι νεαροί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται οι γονείς του 17χρονου, που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης