Γρεβενά: Νεαροί διέρρηξαν σχολείο και κατάστημα με αθλητικά είδη

Γρεβενά: Νεαροί διέρρηξαν σχολείο και κατάστημα με αθλητικά είδη

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ένας 30χρονος αλλοδαπός και δύο Έλληνες ηλικίας 22 και 24 χρόνων

4666762
Κράτησαν στα σπίτια τους τα κλοπιμαία, εξασφαλίζοντας ατράνταχτα πειστήρια στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι δράστες των διαρρήξεων που είχαν γίνει τον περασμένο Δεκέμβριο σε ένα σχολείο και ένα κατάστημα αθλητικών ειδών στην πόλη των Γρεβενών.

Μετά από έρευνα που κράτησε δύο μήνες και την αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν βρεθεί, ως δράστες των δύο κλοπών ταυτοποιήθηκαν ένας 30χρονος αλλοδαπός και δύο Έλληνες ηλικίας 22 και 24 χρόνων. Αμέσως, οργανώθηκε επιχείρηση που διενεργήθηκε στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφάλειας, καθώς εκεί κατοικεί ο 24χρονος.

Στο σπίτι του νεαρού βρέθηκε μέρος των αθλητικών ειδών αξίας 2.500 ευρώ που είχαν κλαπεί μαζί με χρηματικό ποσό από το κατάστημα του οποίου οι δράστες είχαν σπάσει την τζαμαρία, αλλά και κάποια προϊόντα που είχαν κλέψει μαζί με ένα μικρό χρηματικό ποσό από το κυλικείο ενός Δημοτικού σχολείου, στο οποίο είχαν εισβάλει παραβιάζοντας το παράθυρο.

Τα κλεμμένα είδη αποδόθηκαν στους δικαιούχους και σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης