Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον Εύζωνα Σπύρο Θωμά

Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον Εύζωνα Σπύρο Θωμά

Με όλες τις στρατιωτικές τιμές κηδεύτηκε στην Πάτρα ο άτυχος Εύζωνας

52851317_291323681547685_2806472089521881088_n
Σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού, οι γονείς, ο αδελφός, οι φίλοι και οι συναθλητές του Σπύρου Θωμά  είπαν το τελευταίο αντίο στον 24χρονο Εύζωνα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης. 

Η κηδεια του Σπύρου Θωμά έγινε στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου της Πάτρας με όλες τις τιμές που αποδίδονται σε εν ενεργεία στρατιώτη και δη υπηρετούντος στην  Προεδρική Φρουρά.

Με στρατιωτικές τιμές η κηδεία του εύζωνα Σπύρου Θωμά

Ο 2άτυχος Σπύρος Θωμάς κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των υπολοίπων στρατιωτών, την ώρα που είχε κληθεί για να δώσει το «παρών» στο βραδινό προσκλητήριο, στην Προεδρική Φρουρά. 

Κηδεία Σπύρου Θωμά
Κλείσιμο

Ο άτυχος Εύζωνας πραγματοποίησε την πρώτη σκοπιά του στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από τις 13:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι και στη συνέχεια επέστρεψε στις εγκαταστάσεις της Προεδρικής Φρουράς.

Αργότερα, πραγματοποίησε και την επόμενη βάρδια του στον Άγνωστο Στρατιώτη από τις 19:00 έως τις 20:00 το απόγευμα.

Όπως έχει γίνει γνωστό,  επέστρεψε από την σκοπιά του στις εγκαταστάσεις της Προεδρικής Φρουράς, χωρίς να αναφέρει κάποια ενόχληση και έπεσε να κοιμηθεί.

Αργότερα, περίπου γύρω στις 10μμ, οι συνάδελφοί του επιχείρησαν να τον ξυπνήσουν για να παρουσιαστεί στο βραδινό προσκλητήριο. Ο άτυχος στρατιώτης σηκώθηκε κανονικά από το κρεβάτι του, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε.

Ο στρατιώτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος αποδίδεται σε παθολογικά αίτια. 

Ο Σπύρος Θωμάς ήταν επί πτυχίω φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του πανεπιστημίου της Πάτρας και αθλητής του μπάσκετ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης