Ξάνθη: Ιδιοκτήτης μπαρ ήθελε με τη βία να βγάλει στο «κλαρί» τις σερβιτόρες!

Ξάνθη: Ιδιοκτήτης μπαρ ήθελε με τη βία να βγάλει στο «κλαρί» τις σερβιτόρες!

Δύο σερβιτόρες κατήγγειλαν ότι ο ιδιοκτήτης προσπαθούσε να τις εξαναγκάσει να συνευρεθούν ερωτικά με θαμώνα έναντι αμοιβής – Όταν αρνήθηκαν, ο ιδιοκτήτης τις απείλησε ενώ μαζί με τη σύζυγό του τις χτύπησαν 

mastr
Δεν έφταναν τα έσοδα από τα ποτά που πωλούσε ένα μπαρ στην Ξάνθη στο ζευγάρι των ιδιοκτητών του και ο 34χρονος Έλληνας αποφάσισε να μετατρέψει τις δυο σερβιτόρες σε... ιερόδουλες με το «έτσι θέλω»! Όταν οι κοπέλες αντέδρασαν, δεν δίστασε να τις χτυπήσει μαζί με την 36χρονη σύζυγό του και να τις απειλήσουν!

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλαν οι δύο 27χρονες Ελληνίδες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, τα ξημερώματα της Τετάρτης ο 34χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος επιχείρησε να τις εξαναγκάσει να συνευρεθούν ερωτικά με θαμώνα του έναντι αμοιβής, ενώ και η 36χρονη σύζυγός του γρονθοκόπησε τη μια από αυτές για να την... συμμορφώσει!

Οι δυο νεαρές κατήγγειλαν, ακόμη, ότι ο 34χρονος παρακρατούσε προσωπικά τους αντικείμενα και έγγραφα για να τις εξαναγκάσει να συνεχίζουν να εργάζονται στο μπαρ του. Μετά από αυτά, το ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, που άσκησε σε βάρος του άνδρα δίωξη για απόπειρα μαστροπείας, απλή σωματική βλάβη, παράνομη βία και υπεξαγωγή εγγράφων και σε βάρος της γυναίκας για απλή σωματική βλάβη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης