Σαντορίνη: Έπιασαν μεθυσμένο οδηγό με ανασφάλιστο Ι.Χ. και δυο καταδίκες!

Σαντορίνη: Έπιασαν μεθυσμένο οδηγό με ανασφάλιστο Ι.Χ. και δυο καταδίκες!

Ο 54χρονος αλλοδαπός είχε καταδικαστεί και για ενδοοικογενειακή βία

santorini-nisi-ena
Δεν είχε μόνο υπερβολικό αλκοόλ στο αίμα του, αλλά και την... παρανομία ένας 54χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε στην «πλάτη» δυο καταδίκες, η μια για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. -όπως αυτή για την οποία συνελήφθη στη Σαντορίνη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής- και η άλλη για ενδοοικογενειακή βία!

Όταν ο 54χρονος υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Θήρας σε αλκοτέστ που έδειξε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια οινοπνεύματος, διαπιστώθηκε ότι και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του ήταν ανασφάλιστο και φυγόποινος ήταν! Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους, τριών μηνών και δέκα ημερών κι έτσι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου για τα περαιτέρω.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 40χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης