Γροθιές από ληστές σε βενζινοπώλη στην Καβάλα

Γροθιές από ληστές σε βενζινοπώλη στην Καβάλα

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου ειδοποίησε αστυνομικούς που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τα ίχνη τους

astinomia-deftero
Mόνο πελάτες δεν ήταν οι δυο άγνωστοι που έφτασαν με μοτοσικλέτα σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή Νέα Καρβάλη του Δήμου Καβάλας, αλλά το αντιλήφθηκε αργά ο νεαρός ιδιοκτήτης που βγήκε από γραφείο του για να τους εξυπηρετήσει, το βράδυ της Κυριακής.

Ο ένας από τους δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έσπρωξε βίαια τον 31χρονο επιχειρηματία στο εσωτερικό του πρατηρίου, όπου τον χτύπησε με γροθιές και τον κράτησε ακίνητο με την απειλή πιστολιού, απαιτώντας να του παραδώσει τις εισπράξεις.

Αφού άρπαξε όσα χρήματα είχε στις τσέπες του και στην ταμειακή μηχανή, περίπου 2.000 ευρώ, ο δράστης ανέβηκε ξανά στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου ειδοποίησε αστυνομικούς που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τα ίχνη τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης