Πατροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 48χρονου

Πατροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 48χρονου

Έχει συλληφθεί ο 20χρονος γιος του και ιεις βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση  - Η συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου

dolofonia_3
Προβλήματα που αντιμετώπιζε με την καρδιά του είχαν συνέπεια τον θάνατο του 48χρονου Αλβανού, μετά τη συμπλοκή με τον 20χρονο γιο του το περασμένο Σάββατο στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός που έχει συλληφθεί και μάλιστα έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν δυνατόν ο πατέρας του να χάσει τη ζωή του από τα χτυπήματα που του προκάλεσε.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πόρισμα του ιατροδικαστή Θεσσαλονίκης που διαβιβάστηκε στις δικαστικές αρχές σημειώνεται πως ο θάνατος του 48χρονου προκλήθηκε από καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, ενώ οι ίδιες πηγές έλεγαν ότι γίνεται αναφορά στα τραύματα που είχε, τα οποία δεν χαρακτηρίζονται σοβαρά, τέτοια που να προκαλέσουν θάνατο.

Το επεισόδιο μεταξύ πατέρα και γιου σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου κοντά στο σπίτι της οικογένειας στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.

Από τις καταθέσεις που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, ο 48χρονος επιτέθηκε στον γιο του και εκείνος απάντησε, με συνέπεια να εξελιχθεί συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας ο πατέρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και λίγη ώρα μετά διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός.

Κλείσιμο
Είχε τραύματα στο πρόσωπο, ενώ ο γιος στα χέρια, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν στο σπίτι.

Το επεισόδιο αποκάλυψε μία οικογενειακή τραγωδία με πρωταγωνιστή το θύμα της συμπλοκής. Από τις καταθέσεις προέκυψε ότι ο 48χρονος ήταν αλκοολικός και κακοποιούσε μέλη της οικογένειάς του, χωρίς τα περιστατικά να έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης