Ηγουμενίτσα: Αλβανοί μετέφεραν με λεωφορείο οκτώ κιλά χασίς

Ηγουμενίτσα: Αλβανοί μετέφεραν με λεωφορείο οκτώ κιλά χασίς

Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και έκαναν έλεγχο στις αποσκευές τους, όπου βρήκαν τέσσερα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 7 κιλών και 990 γραμμαρίων

Thesprwtia-xasis-dyo
Και παράνομα βρίσκονταν στη χώρα και ναρκωτικά μετέφεραν μέσα στα δύο ταξιδιωτικά σακίδια που είχαν μαζί τους, δυο νεαροί Αλβανοί οι οποίοι προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Αθήνα.

Όμως, δεν υπολόγισαν τους τακτικούς ελέγχους που διενεργούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας. Κατά την επιβίβασή τους στο λεωφορείο, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, διαπιστώθηκε ότι κανείς από τους δυο αλλοδαπούς ηλικίας 31 και 22 χρόνων δεν είχε άδεια εισόδου και παραμονής στη χώρα, ενώ σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.

Έτσι, οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και έκαναν έλεγχο στις αποσκευές τους, όπου βρήκαν τέσσερα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 7 κιλών και 990 γραμμαρίων! Το χασίς κατασχέθηκε μαζί με δύο κινητά και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης