Αστυνομικοί απέκλεισαν τη διεύθυνση διαχείρισης οικονομικού της ΕΛΑΣ για τα νυχτερινά τους

poasy-new1

Όπως καταγγέλλει η ΠΟΑΣΥ δεν έχουν καταβληθεί ακόμα τα νυχτερινά του Δεκεμβρίου

Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) απέκλεισαν νωρίς το πρωί την Διεύθυνση Διαχείρισης Χρηματικού της ΕΛ.ΑΣ. λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων νυχτερινών με την μισθοδοσία.

Οι αστυνομικοί δεν έλαβαν την προβλεπόμενη καταβολή των δεδουλευμένων για το μήνα Δεκέμβριο και προχώρησαν στην πρώτη συμβολική κινητοποίηση.

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ εξηγεί στον ΑΝΤ1 γιατί έχουν αποκλείσει το κτίριο της Νέας Φιλαδέλφειας.Αστυνομικοί απέκλεισαν τη Διεύθυνση Διαχείρισης Οικονομικού

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ !

ΝΙΚΟΣ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΩΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΠΑΧΙΟΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ,ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΧΙ ΣΩΜΑΤΟς ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ,ΑΝΙΚΑΝΩΝ Κ ΑΧΡΗΣΤΩΝ

Babis_sketo

Το μόνο που τους λείπει τώρα είναι να κάνουν μια πορεία διαμαρτυρίας και να έρθουν τα ΜΑΤ να τους πλακώσουν στο ξύλο και στα δακρυγόνα όπως έκαναν και με τους απλούς πολίτες, οικογενειάρχες και παιδάκια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης