Άγριο έγκλημα στον Πειραιά: Γυναίκα κατακρεούργησε 79χρονο

Άγριο έγκλημα στον Πειραιά: Γυναίκα κατακρεούργησε 79χρονο

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του γυμνός και με καρφωμένο μαχαίρι στο σώμα -  Προηγήθηκε άγριο επεισόδιο με την 55χρονη γυναίκα η οποία φέρεται αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα - 'Ηταν συνταξιούχος του ΝΑΤ και εργαζόταν σε γραφείο τελετών

peiraias_main01
Σοκάρουν οι πληροφορίες για το άγριο έγκλημα με θύμα έναν 79χρονο άντρα στον Πειραιά.

Νωρίς το πρωί, βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του ένας 79χρονος άντρας.

Συγκεκριμένα οι αρχές εντόπισαν σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Σαχτούρη τη σορό του άτυχου ηλικιωμένου, ο οποίος είχε δεχτεί χτυπήματα από μαχαίρι.

Οι αρχές, μέσα στο διαμέρισμα εντόπισαν και συνέλαβαν  μια 55χρονη από τη Χιλή, η οποία έμενε μαζί με τον ηλικιωμένο και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 79χρονος είχε δύο κόρες και έναν γιο, ήταν συνταξιούχος του ΝΑΤ, ενώ τον τελευταίο καιρό εργαζόταν σε γραφείο τελετών στον Πειραιά. Το πρωί άργησε να πάει στη δουλειά του και ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την κόρη του, ότι ο πατέρας της δεν είχε φανεί, ενώ παράλληλα είχε ειδοποιηθεί και η αστυνομία.

Κλείσιμο
Η κόρη του θύματος είχε κλειδί από το σπίτι και άνοιξε την πόρτα, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν την άφησαν να εισέλθει στο διαμέρισμα. Εκείνοι μπήκαν στο χώρο και βρήκαν τον άνδρα στο μπαλκόνι με μαχαιριές, καθώς και χτύπημα από σπασμένη γλάστρα, ενώ ήταν τυλιγμένος με ένα σεντόνι.

«Φώναζε βοήθεια, βοήθεια και μαζεύτηκε κόσμος εδώ. Του πέταξε μια γλάστρα και τον χτύπησε στο κεφάλι. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, ψυχούλα...», δήλωσε ο αδελφός του θύματος.
Αδελφός θύματος


Οι αστυνομικοί εντόπισαν την γυναίκα μέσα στο σπίτι να κάθεται, χωρίς να έχει συναίσθηση του τι έχει συμβεί, έχοντας στην αγκαλιά της το σκυλάκι της. 

Όπως έγινε γνωστό, η δράστις δεν εργαζόταν για τον 79χρονο, αλλά ήταν σύντροφός του, ενώ όπως δήλωσε ο αδελφός του, κατά το παρελθόν την είχε διώξει, αλλά τα είχαν ξαναβρεί.

Σύμφωνα με αναφορές, το ζευγάρι φέρεται να διαπληκτίστηκε έντονα τα ξημερώματα. Ο άντρας, πιθανότατα, βγήκε στο μπαλκόνι για να σωθεί, φώναξε βοήθεια και η γυναίκα του πέταξε τη γλάστρα και τον μαχαίρωσε. 

Γείτονες ανέφεραν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μανία καταδίωξης, καθώς πολλές φορές έλεγε ότι την κυνηγούν για να την σκοτώσουν, είτε ζητούσε να καλέσουν την αστυνομία και την πυροσβεστική. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι οι αστυνομικοί βρήκαν τον 79χρονο με κατεβασμένο παντελόνι και εσώρουχο και ένα σεντόνι να τον σκεπάζει, ενώ η αλλοδαπή του είχε βάλει και μανταλάκια στο στόμα.

Η κουνιάδα του 79χρονου με τη σειρά της ανέφερε ότι η γυναίκα είχε σκοτώσει τον 79χρονο και τον είχε σκεπάσει με ένα σεντόνι. «Ήταν ήρεμος άνθρωπος, ήσυχος. Δεν έκανε κακό, δεν ήταν νευρικός. Συνταξιούχος του ΝΑΤ, ήταν ναυτικός τώρα εργαζόταν σε ένα γραφείο τελετών. Δεν θυμάμαι πού είχαν γνωριστεί με την κυρία. Ακουγόταν ότι έμενε μαζί του, αλλά δεν ξέρω», τόνισε.
Η κουνιάδα του θύματος

Σοκαρισμένη η κόρη του άτυχου άνδρα
Κόρη θύματος


«Το πρωί πήγα στο σούπερ μάρκετ και με πήρε ο άνθρωπος που έχει το γραφείο κηδειών και μου είπε ότι ο Χρήστος δεν ήρθε στη δουλειά. Μου είπε να τηλεφωνήσω στην κόρη του. Πήγε το κορίτσι από το Παλαιό Φάληρο, ανέβηκε πάνω, άνοιξε την πόρτα, αλλά δεν μπήκε μέσα. Μέχρι τις 5 άκουγαν φασαρίες οι γείτονες, μετά άκουγαν βοήθεια. Εκεί σταμάτησαν όλα», ανέφερε η κυρία Φιλία, αδελφή του θύματος. «Βρισκόταν στο μπαλκόνι κατάκοιτος», πρόσθεσε. 

Η ίδια ανέφερε ότι η δολοφόνος ήταν σύντροφος του αδελφού της και όχι οικιακή βοηθός όπως είχαν αναφέρει άλλες πληροφορίες.

Αδερφή θύματος

«Ερχόταν και με τη γυναίκα του τα παιδιά του, από παλιά. Μετά έψαχνε να βρει μια συντροφιά. Τώρα πώς τη βρήκε; Δεν ξέρω. Ήταν λίγο... ψαχνόταν. Είχε λίγο περίεργη συμπεριφορά. Είχε τα δικά της», ανέφερε ιδιοκτήτης ταβέρνας της περιοχής.

Ιδιοκτήτης ταβέρνας - Πειραιάς


peiraias03
peiraias04
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης