Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ζώνη, οι γιαγιάδες και οι ψαράδες!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ζώνη, οι γιαγιάδες και οι ψαράδες!

Απολαυστικός ο σταρ του ΝΒΑ στο νέο διαφημιστικό για τους κανόνες ασφαλείας αεροπορικής εταιρείας

Καταγραφη4444
Τελικά ο Γιάννης το έχει με την κάμερα, αφού η νέα του εμφάνιση στο διαφημιστικό σποτάκι της Aegean είναι κάτι παραπάνω από απολαυστική και με έντονο άρωμα Ελλάδας.

Μέσα σε δυόμιση λεπτά και χάρη σε ένα απολαυστικό σενάριο, παρουσιάζονται οι πιο απολαυστικές οδηγίες ασφαλείας με πρωταγωνιστή το αστέρι των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο σταρ του NBA εμφανίζεται στην οθόνη αμέσως μετά την εισαγωγή που κάνει μια αεροσυνοδός η οποία ζητάει να παρακολουθήσουμε προσεχτικά τις οδηγίες που ακολουθούν.

Πρώτα μας δείχνει μέσα σε ένα βιομηχανικό χώρο την χρησιμότητα της ζώνης ασφαλείας η οποία όμως χρησιμοποιείται αμέσως μετά από δύο ομάδες έξι νεαρών παίζοντας την γνωστή διελκυνστίδα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες των τριών.

Πάραλληλα στο πλάνο εμφανίζεται ένας σέρφερ πάνω σε πατίνι, την ίδια στιγμή που ο «The Grek Freak» ετοιμάζεται να εξηγήσει την επόμενη οδηγία.

Αυτή δηλαδή που αφορά τις μάσκες οξυγόνου που πέφτουν σε περίπτωση απώλειας πίεσης της καμπίνας μέσα στο αεροσκάφος, με την σκηνή να εκτυλίσσεται σε μια νησιώτικη ταβέρνα.

Κλείσιμο
Εκτός από τον Αντετοκούνμπο, πρωταγωιστούν τρεις πολύ συμπαθητικές γιαγιάδες που ράβουν και όταν πέφτουν οι μάσκες τις φοράνε μαζί με τον Γιάννη.

Η τρίτη οδηγία που αφορά το σωσίβιο-αχρείαστο να είναι-λαμβάνει χώρα σε μια βάρκα από το αμπάρι της οποίας «σκάει μύτη» ο θηριώδης μπασκετμπολίστας μπροστά σε τρεις ψαράδες.

Εκεί δείχνει με ένα ξεχωριστό τρόπο πως φοράμε και φουσκώνουμε το σωσίβιο πριν κατέβει από την βάρκα που είναι μέσα στο τεράστιο πλατό για να βρεθεί σε δευτερόλεπτα μέσα σε ένα χειμωνιάτικο ντεκόρ, με το χιόνι να πέφτει άφθονο.

Έχει έρθει η ώρα για να δείξει τις οχτώ εξόδους κινδύνου στο Airbus A320 στις οποίες εισέρχεται ο Γιάννης ανοίγοντας την πόρτα μιας ξύλινης καλύβας!

Ακολουθεί η παρουσίαση της πιο πρωτότυπης εγκατάλειψης αεροσκάφους, οι οδηγίες για το κινητό και το κάπνισμα και το σποτάκι κλείνει με τον Αντετοκούνμπο να εύχεται καλό ταξίδι.

Δείτε το βίντεο:

AEGEAN Νέο Safety Video με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης