Σοκάρει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης έφηβου στο σχολείο του στου Ζωγράφου

Σοκάρει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης έφηβου στο σχολείο του στου Ζωγράφου

Συμμαθητές του τον παρέσυραν στην τουαλέτα, ο ένας τον κακοποιούσε και ο άλλος έγραφε βίντεο

sxoliki-taksi-ena
Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση του 13χρονου γιου τους, από δύο συνομήλικους του, ο ένας εκ των οποίων είναι συμμαθητής του, έκαναν στην αστυνομία οι γονείς του.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, το παιδί παρασύρθηκε στην τουαλέτα του σχολείου του από έναν άλλο γνωστό του 13χρονο -ο οποίος μέχρι πέρυσι πήγαινε στο ίδιο σχολείο. Στη συνέχεια τον κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ ένας συμμαθητής του τραβούσε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.

Το παιδί ενημέρωσε τους γονείς του που έκαναν τη σχετική καταγγελία στην αστυνομία, ενώ την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Για την σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού τους μίλησαν οι γονείς του στον ΑΝΤ1. Όπως λένε, όχι το παιδί έτρεμε, φοβόταν, έκανε εμετούς και οι ίδιοι έφτασαν να μάθουν ότι κάτι συνέβαινε από τις φήμες που έφτασαν στα αυτιά του μεγαλύτερου γιου τους, που πηγαίνει στην Γ’ Γυμνασίου. Τότε το παιδί, τους αποκάλυψε όχι μόνο τι του είχε συμβεί άλλα ότι είχε μιλήσει γι’ αυτό στο Διευθυντή του Γυμνασίου και σε έναν ακόμη καθηγητή.

Αμέσως απομάκρυναν τα παιδιά τους από το σχολείο. Κατήγγειλαν την κακοποίηση στη ΓΑΔΑ και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ το αγόρι υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης