Έβγαζαν πολλά από τις πωλήσεις κοκαΐνης στη Ρόδο

Έβγαζαν πολλά από τις πωλήσεις κοκαΐνης στη Ρόδο

Πρόκειται για ένα ζευγάρι αλλοδαπών που θησαύριζαν από τις πωλήσεις και συνελήφθησαν όταν πήγαν να παραλάβουν την «πραμάτεια» τους

astinomia_police
Πρώτα ανακάλυψαν την υπαίθρια «καβάντζα» με την κοκαΐνη που διακινούνταν σε τοξικομανείς της Ρόδου και έπειτα τους διακινητές, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών. Πρόκειται για ένα ζευγάρι αλλοδαπών που θησαύριζαν από τις πωλήσεις και συνελήφθησαν όταν πήγαν να παραλάβουν την «πραμάτεια» τους.

Η κρυψώνα εντοπίστηκε το Σάββατο και τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση από τους αστυνομικούς, οι οποίοι επενέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν είδαν έναν 35χρονο και μια 31χρονη να φτάνουν στο σημείο και να βγάζουν συσκευασίες με κοκαΐνη. Τους πέρασαν χειροπέδες και σε σωματική έρευνα που τους έκαναν, βρήκαν πάνω στον άνδρα 20 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 18 γραμμαρίων και δυο κινητά.

kokaini_rodos


Άλλο ένα «φιξάκι» βρέθηκε στο σπίτι των δυο αλλοδαπών, όπου κατασχέθηκαν και 6.165 ευρώ τα οποία προέρχονταν από τις πωλήσεις της κοκαΐνης. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με κατηγορίες για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Σε μπλόκο ελέγχων που είχαν στήσει αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, έπεσε το απόγευμα της Κυριακής ένας 24χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και βρέθηκαν στην κατοχή του 10 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο νεαρός ανακρίνεται από την Δίωξη Ναρκωτικών για να εξακριβωθεί αν σκόπευε να διακινήσει την κοκαΐνη, πριν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης