Καβάλα: Άνοιγαν σπίτια, ενώ τους αναζητούσαν για ληστεία

Καβάλα: Άνοιγαν σπίτια, ενώ τους αναζητούσαν για ληστεία

Ο 22χρονος και η 29χρονη συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όταν διέρρηξαν δύο σπίτια και άρπαξαν από το εσωτερικό τους 800 ευρώ

astynomia
Ένταλμα σύλληψης για ληστεία είχε εκδοθεί από τις δικαστικές Αρχές σε βάρος ενός ζευγαριού νεαρών Ελλήνων, αλλά εκείνοι εξακολουθούσαν απτόητοι να κάνουν διαρρήξεις στην πόλη της Καβάλας μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους!

Ο 22χρονος και η 29χρονη συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όταν διέρρηξαν δύο σπίτια και άρπαξαν από το εσωτερικό τους 800 ευρώ, διάφορα κοσμήματα και τα κλειδιά τους, αλλά πρόλαβαν να πετάξουν στον δρόμο μία συσκευασία με διάφορα χρυσαφικά που δεν προέρχονταν μόνο από τις συγκεκριμένες κλοπές και ερευνάται η προέλευσή τους.

Στην Ασφάλεια διενεργείται προανάκριση, που ήδη αποκάλυψε ότι στις δυο διαρρήξεις συμμετείχε και ένας 17χρονος, ο οποίος αναζητείται. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία και οι έρευνες των αστυνομικών για την εξιχνίαση της δράσης τους συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης