Ιωάννινα: Έκλεψαν 35 δίκυκλα και διέρρηξαν επτά αυτοκίνητα!

Ιωάννινα: Έκλεψαν 35 δίκυκλα και διέρρηξαν επτά αυτοκίνητα!

Πραγματικός εφιάλτης είχε γίνει για τους κατόχους δικύκλων και Ι.Χ. αυτοκινήτων στην πόλη η σπείρα των τεσσάρων νεαρών Ελλήνων

astinomia-deftero
Πραγματικός εφιάλτης είχε γίνει για τους κατόχους δικύκλων και Ι.Χ. αυτοκινήτων στην πόλη των Ιωαννίνων μια σπείρα τεσσάρων νεαρών Ελλήνων, οι οποίοι εδώ και έξι μήνες επιδίδονταν συστηματικά σε κλοπές δεκάδων μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών και παραβίαζαν σταθμευμένα οχήματα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι τρεις νεαροί ηλικίας 21, 21 και 18 χρόνων που συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιχείρησης των αστυνομικών της Ασφάλειας και ένας 20χρονος συνεργός τους που αναζητείται -όλοι σεσημασμένοι για ναρκωτικά και κλοπές- είχαν κλέψει συνολικά 35 μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες που έβρισκαν σταθμευμένα σε δημοτικές οδούς και πυλωτές πολυκατοικιών! Αφού έκαναν τις βόλτες τους με αυτά, τα εγκατέλειπαν σε διάφορα σημεία της πόλης.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι μόνο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης είχαν διαρρήξει επτά Ι.Χ. αυτοκίνητα σπάζοντας τα τζάμια και είχαν κλέψει χρήματα, κινητά και διάφορα άλλα αντικείμενα. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που άσκησε σε βάρος τους και σε βάρος του αναζητούμενου συνεργού τους δίωξη για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν εμπλακεί και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης