Ιωάννινα: Έπιασαν και τέταρτο Αλβανό για τα 113 κιλά χασίς

Ιωάννινα: Έπιασαν και τέταρτο Αλβανό για τα 113 κιλά χασίς

Η σύλληψή του έγινε το πρωί της Τρίτης, λίγες ώρες μετά την σύλληψη των τριών συμπατριωτών του ηλικίας 31, 23 και 24 χρόνων σε μια δασική έκταση στην περιοχή Λεπτοκαρυά της Θεσπρωτίας

THESPROTIA_XASIS
Άλλος ένας -ο τέταρτος- από την ομάδων των Αλβανών που επιχείρησαν να περάσουν μεγάλη ποσότητα χασίς στο ελληνικό έδαφος, περνώντας την πεζή από αφύλακτες διαβάσεις της μεθορίου, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών. Πρόκειται για έναν 31χρονο, ο οποίος λειτουργούσε ως προπομπός των ομοεθνών του και εντοπίστηκε στο Γρίμποβο Ιωαννίνων.

Η σύλληψή του έγινε το πρωί της Τρίτης, λίγες ώρες μετά την σύλληψη των τριών συμπατριωτών του ηλικίας 31, 23 και 24 χρόνων σε μια δασική έκταση στην περιοχή Λεπτοκαρυά της Θεσπρωτίας, όπου εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών να περπατούν μεταφέροντας ταξιδιωτικούς σάκους που είχαν μέσα 99 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 113 κιλών.

Ο 31χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος του απήγγειλε τις ίδιες κατηγορίες με τους τρεις που συνελήφθησαν νωρίτερα, για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα. Οι μεταφορείς ήταν συνολικά πέντε, αλλά δυο από αυτούς παράτησαν το φορτίο τους μόλις είδαν τους αστυνομικούς και επέστρεψαν τρέχοντας στο αλβανικό έδαφος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης