Συναγερμός κατά την προσγείωση αεροπλάνου στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Συναγερμός κατά την προσγείωση αεροπλάνου στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Η μεγάλη συσσώρευση αφρικανικής σκόνης δημιούργησε καπνούς σε κινητήρα αεροσκάφους – Καθυστερήσεις πτήσεων και στα Χανιά

aerodromio
Καπνοί βγήκαν στον κινητήρα ενός αεροσκάφους, μόλις προσγειώθηκε στον αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια της πρώτης πρωινής πτήσης και προκάλεσε έντονη αναστάτωση.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική, που διαπίστωσε ότι οι καπνοί προκλήθηκαν λόγω της μεγάλης συσσώρευσης αφρικανικής σκόνης.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, το αεροπλάνο αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ηρακλείου για το ταξίδι της επιστροφής στα Σπάτα.

Καθυστερήσεις και στο Αεροδρόμιο Χανίων

Η αφρικανική σκόνη έχει προκαλέσει έντονο πρόβλημα και στο αεροδρόμιο Χανίων, όπου παρατηρούνται πολλές καθυστερήσεις, λόγω της χαμηλής ορατότητας

Οι επιβάτες της μεσημεριανής πτήσης από Χανιά για Αθήνα, της Olympic Air ταξίδεψαν με δύο ώρες καθυστέρηση, αφού η πτήση αναχώρησε από το Αεροδρόμιο λίγο μετά τις 4, ενώ και η επόμενη πτήση από Αθήνα προς Χανιά θα πραγματοποιηθεί με αντίστοιχη καθυστέρηση.

Κλείσιμο
Επίσης, πτήση της Ryanair από Θεσσαλονίκη προς Χανιά, προσγειώθηκε με πάνω από μια ώρα καθυστέρηση, λόγω της χαμηλής ορατότητας που δεν επέτρεπε στον πιλότο την ασφαλή προσέγγιση στην πίστα του Αεροδρομίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης