Κέρκυρα: Μετά τις σχολικές σάκες, έκρυβε και σε βαρέλι 6,5 κιλά χασίς

Κέρκυρα: Μετά τις σχολικές σάκες, έκρυβε και σε βαρέλι 6,5 κιλά χασίς

«Καβάντζες» για χασίς  παντού... 

kerkira_xasis_neo
Άλλη μια κρυψώνα του 48χρονου Έλληνα που είχε συλληφθεί την περασμένη Τρίτη στη νότια Κέρκυρα με «καβάντζες» για χασίς ακόμη και σε… σχολικές σάκες, ανακάλυψαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου σε ένα οικόπεδο δίπλα στο σπίτι του.

Κατά την διάρκεια έρευνας που έκαναν στο οικόπεδο, ξετρύπωσαν ένα βαρέλι μέσα στο οποίο ήταν κρυμμένα άλλα 6,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, ανεβάζοντας την συνολική ποσότητα που βρέθηκε σε σχεδόν οκτώ κιλά.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος την περασμένη Παρασκευή με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Μετά τα νέα ευρήματα, σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του για κατοχή και απόκρυψη ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης έρευνας που έγινε στην κατοικία του 48χρονου είχαν βρεθεί κρυμμένα μέσα σε δύο σχολικές τσάντες τέσσερις νάιλον συσκευασίες και ένα μεταλλικό κουτί με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 489 γραμμαρίων. Σε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα απέναντι από το σπίτι του, εντοπίστηκε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην οποία ήταν κρυμμένος ένας τενεκές με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 874 γραμμαρίων. Ακόμη, σε ένα αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 48χρονου βρέθηκε κρυμμένο ένα γυάλινο βάζο με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 194 γραμμαρίων και ένα πλαστικό μπουκάλι που περιείχε κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτας» βάρους δέκα γραμμαρίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης