Βόλος: Εξαπάτησαν ηλικιωμένη με τα αναδρομικά του… μακαρίτη!

Βόλος: Εξαπάτησαν ηλικιωμένη με τα αναδρομικά του… μακαρίτη!

Απατεώνας έπεισε μία ηλικιωμένη ότι δικαιούταν αναδρομικά και της πήρε χρήματα για παράβολα – Της είπε ότι τον έστειλε ο γιος της

astynomia_2903
Θύμα μιας ασυνήθιστης απάτης έπεσε μια ηλικιωμένη που πείστηκε ότι δικαιούνταν αναδρομικά χρήματα από τη σύνταξη του… μακαρίτη συζύγου της και έδωσε την… δική της σύνταξη σε απατεώνες που της ζήτησαν χρήματα τάχα για παράβολα!

Η 84χρονη γυναίκα περίμενε στην στάση του λεωφορείου στα Αϊβαλιώτικα Βόλου, όταν την πλησίασε ένας άγνωστος ηλικίας περίπου 50 χρόνων και της είπε ότι τον έστειλε ο γιος της για να του δώσει χρήματα για τα παράβολα, ώστε να εισπράξει 7.500 ευρώ αναδρομικά από συντάξεις του συζύγου της που έχει πεθάνει.

Η ηλικιωμένη δεν σκέφτηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνα και έδωσε στον άγνωστο τα 700 που είχε όλα κι όλα. Εκείνος μπήκε σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ένας συνεργός του και εξαφανίστηκαν. Όταν η γριούλα μίλησε με τον γιο της, αντιλήφθηκε ότι την είχε εξαπατήσει και κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, που ερευνά για να ταυτοποιήσει τους απατεώνες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης