Μετανάστης άδειασε ολόκληρο σπίτι στην Σάμο

Μετανάστης άδειασε ολόκληρο σπίτι στην Σάμο

Έκλεψε το χρηματοκιβώτιο, που περιείχε μόνο έγγραφα, αλλά και όλα τα οικιακά σκεύη, ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, καθώς και οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές

diarriksi
Ολόκληρο σπίτι θα μπορούσε να εξοπλίσει με όσα «σήκωσε» από το σπίτι ενός 59χρονου αλλοδαπού στην ευρύτερη περιοχή του Βαθέος στη Σάμο ένας μετανάστης, ο οποίος τρύπωσε μέσα παραβιάζοντας ένα παράθυρο και άρπαξε τα... πάντα, ακόμη και ένα χρηματοκιβώτιο!

Η διάρρηξη είχε γίνει πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ο ένοικος του σπιτιού διαπίστωσε έκπληκτος πως είχαν κάνει φτερά το χρηματοκιβώτιο, που περιείχε μόνο έγγραφα, αλλά και όλα τα οικιακά σκεύη, ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, καθώς και οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές! Την προανάκριση ανέλαβαν οι άνδρες της Ασφαλείας, ενώ κλήθηκε κλιμάκιο του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών για να πάρει αποτυπώματα.

Τα ευρήματα οδήγησαν στην ταυτοποίηση του δράστη, που αποδείχθηκε πως ήταν ένας 18χρονος αλλοδαπός. Βέβαια, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης