Κορινθία: Οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο σε ζευγάρι που θα διακινούσε 2,5 κιλά χασίς

Κορινθία: Οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο σε ζευγάρι που θα διακινούσε 2,5 κιλά χασίς

Η αστυνομία έβαλε τέλος στα σχέδια ενός ζευγαριού για διακίνηση κάνναβης – Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα 

astynomia_7
Στον Ισθμό της Κορίνθου μπήκε τέλος στα σχέδια ενός 56χρονου Έλληνα και μιας 32χρονης αλλοδαπής που θα διακινούσαν σημαντικές ποσότητες χασίς στην Κορινθία. Εκεί έστησαν μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου και διαπίστωσαν ότι μετέφεραν ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 53 γραμμαρίων.

Το ζευγάρι συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 56χρονου στη Νεμέα, όπου βρέθηκαν και άλλες ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 440 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης βάρους 920 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, με κατηγορίες για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Μικροποσότητες ηρωίνης σε μορφή «βράχου» και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και 80 ναρκωτικά χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και έναν πλαστικό τρίφτη, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί του τμήματος Λοκρών στο σπίτι ενός 46χρονου στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας και του πέρασαν χειροπέδες. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

*** Σε μια αποθήκη που χρησιμοποιούσε σε περιοχή της Χαλκιδικής έκρυβε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 34,3 γραμμαρίων ένας 60χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου. Το χασίς κατασχέθηκε και ο κάτοχός του παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

korinthia_xasis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης