Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών έξω από το υπουργείο Παιδείας

anapl

Οι εκπαιδευτικοί ζητούν να μην εφαρμοστεί το νομοσχέδιο του υπουργείου που ψηφίστηκε τον Ιανουάριο – Έχουν αποκλείσει την οδό Ανδρέα Παπανδρέου στο Μαρούσι στο ύψος του υπουργείου

Περίπου πενήντα δάσκαλοι και καθηγητές ζητούν το νομοσχέδιο του υπουργείου που ψηφίστηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τη Βουλή να μείνει στα χαρτιά και διαμηνύουν ότι συνεχίζεται ο αγώνας για την προάσπιση του δικαιώματος όλων και των αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε σταθερή και μόνιμη δουλειά, ενάντια στην τροπολογία για τους διορισμούς, που ανοίγει το δρόμο για απόλυση αναπληρωτών, για τη μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών με 30.000 μόνιμους διορισμούς εδώ και τώρα.

Αυτή την ώρα έχουν αποκλείσει την οδό Ανδρέα Παπανδρέου στο Μαρούσι στο ύψος του υπουργείου ζητώντας συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου.

Οι εκπαιδευτικοί διεκδικούν άμεση πραγματοποίηση διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών σε όλες τις ανάγκες της εκπαίδευσης σύμφωνα με τις θέσεις του εκπαιδευτικού κινήματος. Αναγνώριση του συνόλου της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών. Ζητούν ακόμη κανένας αναπληρωτής να μη μείνει χωρίς δουλειά τον Σεπτέμβρη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

panagiwtis2

Ο υπουργός Υγείας εξηγεί γιατί το Ανώτατο Υπουργικό Συμβούλιο είπε δύο φορές όχι στο αίτημα των γονέων για μετάβαση του παιδιού στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί συνδυαστική θεραπεία

1