Κοζάνη: Έφτασαν τις οκτώ οι κλοπές του ιερόσυλου στον ίδιο ναό!

Κοζάνη: Έφτασαν τις οκτώ οι κλοπές του ιερόσυλου στον ίδιο ναό!

Την περασμένη Τρίτη, ενώ είχε ήδη αναγνωριστεί από τους αστυνομικούς, κατάφερε να κλέψει και πάλι το παγκάρι

pagkari-ekklisia-ena
Τελειωμό δεν έχουν οι «επισκέψεις» του 37χρονου ιερόσυλου στην ίδια εκκλησία μιας περιοχής της Κοζάνης, όπου παραβίαζε κάθε τρεις και λίγο το παγκάρι! Στις επτά κλοπές που είχαν εξιχνιαστεί πριν από δέκα ημέρες, προστέθηκε ήδη άλλη μια και η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς του τμήματος Σερβίων Βελβεντού.

Ο δράστης είχε ταυτοποιηθεί από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί μετά την τελευταία του κλοπή, στις 20 Ιανουαρίου, όταν παραβίασε το παγκάρι του ναού και άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό. Όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση, ο 37χρονος είχε παραβιάσει άλλες έξι φορές το ίδιο παγκάρι, στο διάστημα από τις 17 Νοεμβρίου ως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κλέβοντας διάφορα χρηματικά ποσά που δεν έχουν υπολογιστεί.

Τώρα, εξιχνιάστηκε ακόμη μία κλοπή που διέπραξε την περασμένη Τρίτη, ενώ είχε ήδη αναγνωριστεί από τους αστυνομικούς, πάλι με λεία απροσδιόριστο χρηματικό ποσό! Σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης