Θήβα: Φυλακισμένος άνοιγε σπίτια και οχήματα εδώ και έξι χρόνια

Θήβα: Φυλακισμένος άνοιγε σπίτια και οχήματα εδώ και έξι χρόνια

Η λεία του 23χρονου από τις συγκεκριμένες κλοπές περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα που η αξία τους ξεπερνά τα 8.000 ευρώ

perioliko
Εδώ και τρεις μήνες βρίσκεται στην φυλακή ένας 23χρονος Έλληνας που είχε συλληφθεί μετά από ευρεία επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας Θηβών, καθώς σε βάρος του είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για πλήθος αδικήματα.

Τώρα, διαπιστώθηκε ότι έκανε διαρρήξεις σε σπίτια και οχήματα από το 2013!

Ο νεαρός κακοποιός, που έχει προφυλακιστεί από τις 26 του περασμένου Οκτωβρίου για ληστεία από κοινού, διακεκριμένες κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης δυο διαρρήξεων σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας και άλλων τριών και μιας απόπειρας σε σταθμευμένα Ι.Χ.αυτοκίνητα, που είχαν γίνει από τις 4 Φεβρουαρίου του 2013 ως τις 20 του περασμένου Οκτωβρίου.

Η λεία του 23χρονου από τις συγκεκριμένες κλοπές περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα που η αξία τους ξεπερνά τα 8.000 ευρώ.

Σε βάρος του προφυλακισμένου δράστη σχηματίστηκε μια ακόμη δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης