Καλύβια Αγρινίου: Άγνωστοι πυροβολούν σκύλους με κυνηγετικά όπλα

Καλύβια Αγρινίου: Άγνωστοι πυροβολούν σκύλους με κυνηγετικά όπλα

Οι απανωτές καταγγελίες έχουν προκαλέσει έρευνες της Αστυνομίας, χωρίς όμως να εντοπιστούν ίχνη του ή των δραστών - Περιστατικά ακόμη και σε περιφραγμένους χώρους

karampina
Σάλο έχουν προκαλέσει στους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς τα αλλεπάλληλα περιστατικά θανάτωσης σκύλων με πυροβολισμούς από κυνηγετικά όπλα, από αγνώστους που βάζουν στο σημάδι τα άτυχα ζώα ακόμη και μέσα σε περιφραγμένους χώρους στην ευρύτερη περιοχή του Πλατάνου στα Καλύβια Αγρινίου.

Το τελευταίο κρούσμα καταγράφηκε σε ένα χωράφι της περιοχής το περασμένο Σάββατο, όπου άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο, ενώ τα σκάγια προκάλεσαν φθορές και σε ένα ρολόι της ΔΕΗ που υπάρχει στο σημείο. Μάλιστα, πρόσφατα θανατώθηκαν με τον ίδιο τρόπο άλλοι δύο σκύλοι σε διαφορετικό περιφραγμένο χωράφι στην ίδια περιοχή.

Όπως αναφέρει το agriniopress, ακόμη και το πρωί της Τρίτης άγνωστος πυροβόλησε με σκάγια για πουλιά μια αποθήκη χωραφιού σημαδεύοντας τον σκύλο του ιδιοκτήτη, όμως δεν τον πέτυχε αλλά τα βλήματα τρύπησαν τη λαμαρίνα της αποθήκης. Οι απανωτές καταγγελίες έχουν προκαλέσει έρευνες της Αστυνομίας, χωρίς όμως να εντοπιστούν ίχνη του ή των δραστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης