Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα της Θεσσαλονίκης

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα της Θεσσαλονίκης

Ισχυρές  αστυνομικές δυνάμεις ερεύνησαν την περιοχή χωρίς να εντοπίσουν τίποτα ύποπτο

thes-bomba
Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας σε τραπεζικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που έγινε το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τηλεοπτικός σταθμός δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος ανέφερε ότι τοποθετήθηκε βόμβα σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην Αριστοτέλους 6, κοντά στη Λ. Νίκης.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες και απέκλεισαν τον χώρο, ενώ κλήθηκαν και άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, για να ελέγξουν εάν υπάρχει ύποπτο αντικείμενο, χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι.

thes-bomba-2


Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εκκενωθεί πολυκατοικίες στο σημείο, ενώ κλειστές για τα οχήματα παραμένουν η Λ. Νίκης και η οδός Μητροπόλεως.

Κλείσιμο
Σημειωτέον ότι σε ανάλογες περιπτώσεις την απόφαση για εκκένωση ή όχι του χώρου αναλαμβάνει ο Διευθυντής Ασφαλείας έπειτα από εισήγηση του επικεφαλής του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, ο διευθυντής Ασφαλείας κ. Ν. Ζησιμόπουλος βρισκόταν σε σύσκεψη την ώρα του απειλητικού τηλεφωνήματος και έτσι την υπόθεση διαχειρίζονται οι υφιστάμενοι του.

Πηγή: thestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης