Λευκωσία: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μετά από πυρκαγιά

Λευκωσία: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μετά από πυρκαγιά

Η πυροσβεστική κλήθηκε λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα στον οδό Κ. Παντελίδη στο κέντρο της Λευκωσίας για να αντιμετωπίσει πυρκαγιά σε καφετέρια η οποία προκλήθηκε από έκρηξη

leukosia
Μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα της σε πολυκατοικία στο κέντρο της Λευκωσίας μετά από πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο ισόγειο όπου λειτουργεί καφετέρια. Η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή είναι 42 χρονών και κατάγεται από την Ουκρανία. Είχε επισκεφτεί την Κύπρο τα Χριστούγεννα και εργαζόταν ως μπαργούμαν στη καφετέρια στην οποία εκδηλώθηκε η φωτιά.

Η πυροσβεστική κλήθηκε λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα στον οδό Κ. Παντελίδη στο κέντρο της Λευκωσίας για να αντιμετωπίσει πυρκαγιά σε καφετέρια η οποία προκλήθηκε από έκρηξη.

Είναι άγνωστο τι προκάλεσε την έκρηξη. Πάνω από τη καφετέρια βρίσκονται διαμερίσματα τα οποία εκκενώθηκαν. Ωστόσο οι πυροσβέστες ελέγχοντας τη πολυκατοικία βρήκα σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου μια γυναίκα.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Εικάζεται ότι πέθανε από εισπνοή καπνού, αφού η φωτιά στο ισόγειο επεκτάθηκε και στο πρώτο όροφο μέσω του φωταγωγού. 

Δείτε παρακάτω συμπληρωματικό φωτογραφικό υλικό από το τοπικό μέσο Cyprus Times

pirkagialefk5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης