Ξάνθη: Από τις κάμερες ψάχνουν τους ληστές πρακτορείου Ο.Π.Α.Π.

Ξάνθη: Από τις κάμερες ψάχνουν τους ληστές πρακτορείου Ο.Π.Α.Π.

Με στόχο τις αυξημένες εισπράξεις λόγω των απανωτών τζακ ποτ στα παιχνίδια του Ο.Π.Α.Π. εισέβαλαν οι  δυο άγνωστοι κακοποιοί στο πρακτορείο

astinomia-deftero
Με στόχο τις αυξημένες εισπράξεις λόγω των απανωτών τζακ ποτ στα παιχνίδια του Ο.Π.Α.Π. εισέβαλαν δυο άγνωστοι κακοποιοί σε ένα πρακτορείο του Οργανισμού στην Ξάνθη, αργά το βράδυ της Τρίτης. Ωστόσο, οι κάμερες του καταστήματος τους έχουν καταγράψει και αναζητούνται.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ακινητοποίησαν τον 40χρονο υπάλληλο και τους ζήτησαν τα χρήματα από το ταμείο. Όταν εκείνος φάνηκε να διστάζει, τον ξυλοκόπησαν και άρπαξαν από το ταμείο και τις τσέπες του γύρω στα 2.000 ευρώ. Όμως, δεν αρκέστηκαν στα μετρητά, αλλά πήραν και όσα στιγμιαία λαχεία «σκρατς» υπήρχαν στο πρακτορείο, καθώς και δυο κινητά!

Στην συνέχεια, κλείδωσαν τον έντρομο υπάλληλο στην τουαλέτα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο 40χρονος κατάφερε μετά από αρκετή ώρα να βγει και ειδοποίησε την Αστυνομία που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δύο κακοποιών. Οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ- καρέ το οπτικό υλικό από τις κάμερες αναζητώντας κάποιο αποκαλυπτικό ίχνος και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους που έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες σε πρακτορεία του Ο.Π.Α.Π. στην ευρύτερη περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης