Επιδειξίας με δέκα επιθέσεις συνελήφθη στη Λιβαδειά

Επιδειξίας με δέκα επιθέσεις συνελήφθη στη Λιβαδειά

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στο σπίτι και το αυτοκίνητο του 53χρονου, όπου βρήκαν τον σκούφο και το καλσόν, όπως και τα ρούχα που φορούσε όταν έκανε τις... επιδείξεις του

epideiksias
Τέλος έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην δράση ενός 53χρονου σάτυρου, ο οποίος είχε σκορπίσει τον τρόμο στις ανυποψίαστες εργαζόμενες που πήγαιναν περπατώντας στις δουλειές τους σε περιοχές της Λιβαδειάς, όταν εμφανιζόταν ξαφνικά μπροστά τους επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια αυνανιζόταν.

Ο 53χρονος, που είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, αναγνωρίστηκε από δέκα γυναίκες τις οποίες είχε παρενοχλήσει στο διάστημα από τον Αύγουστο του 2018 ως και την περασμένη Δευτέρα που έγινε η τελευταία καταγγελία.

Σε όλες τις περιπτώσεις, φορούσε σκούφο και καλσόν στο κεφάλι για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του και δρούσε πάντα τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στο σπίτι και το αυτοκίνητο του 53χρονου, όπου βρήκαν τον σκούφο και το καλσόν, όπως και τα ρούχα που φορούσε όταν έκανε τις... επιδείξεις του.

Ο σάτυρος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις κατ’ εξακολούθηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης