Λεηλάτησαν σχολεία στην Χαλκίδα και το Βόλο

Λεηλάτησαν σχολεία στην Χαλκίδα και το Βόλο

Άρπαξαν μικροαντικείμενα, αλλά και 900 ευρώ που βρήκαν σε συρτάρια - Διαρρήκτες άρπαξαν χρήματα από το κυλικείο του γυμνασίου στο Βόλο

school
Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Γυμνασίου Κανήθου στη Χαλκίδα, όταν πήγαν για μάθημα το πρωί της Δευτέρας.

Οι άγνωστοι διαρρήκτες που είχαν σπάσει ένα παράθυρο στο κλιμακοστάσιο του σχολείου για να εισβάλουν στο εσωτερικό, προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές.

Οι δράστες κατέστρεψαν όλες τις εσωτερικές πόρτες ανοίγοντας όλα τα γραφεία των εκπαιδευτικών, τα οποία έκαναν άνω- κάτω και άρπαξαν κάποια μικροαντικείμενα ευτελούς αξίας. Όμως, στα συρτάρια βρήκαν και μετρητά ύψους 900 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν χωρίς να πειράξουν τον εξοπλισμό του σχολείου. Η Ασφάλειας Χαλκίδας διενεργεί προανάκριση, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκαν οι δράστες.

*** Στόχος διάρρηξης έγινε και το κυλικείο του 9ου Γυμνασίου Βόλου. Οι άγνωστοι δράστες τρύπωσαν στον χώρο του σχολείου που στεγάζεται στο συγκρότημα Μουρτζούκου, παραβίασαν την πόρτα του κυλικείου προκαλώντας φθορές στο εσωτερικό και άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό από το ταμείο. Οι υπεύθυνοι του κυλικείου κάλεσαν την Αστυνομία που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης