«Δίδυμο» γυναικών έκλεβε συστηματικά μαγαζιά στην Καλαμάτα

«Δίδυμο» γυναικών έκλεβε συστηματικά μαγαζιά στην Καλαμάτα

Οι δυο Ελληνίδες, 24 και 3ο ετών συνελήφθησαν από την αστυνομία - Είχαν αρπάξει  είδη υπόδησης, τρόφιμα και ψιλικά

4269070
Γέμιζαν τις ντουλάπες και τα… ψυγεία τους χωρίς να ξοδεύουν, δυο νεαρές γυναίκες που ξάφριζαν συστηματικά προϊόντα κάθε είδους από τα καταστήματα της Καλαμάτας! Μόνο σε ένα μεσημέρι, είχαν διαπράξει τρεις κλοπές και μια απόπειρα.

Οι δυο Ελληνίδες, μια 24χρονη και μια 30χρονη συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όταν προσπάθησαν να κλέψουν παπούτσια από ένα κατάστημα, αλλά έγιναν αντιληπτές και το έβαλαν στα πόδια. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που ανέλαβαν άνδρες της Ασφαλείας, προέκυψε ότι νωρίτερα είχαν κλέψει είδη υπόδησης, τρόφιμα και ψιλικά από άλλα τρία καταστήματα.

Τα κλεμμένα είδη βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν σε υπαλλήλους των καταστημάτων, ενώ εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές. Στο μεταξύ, οι δυο νεαρές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για κλοπή.

*** Μέρα- μεσημέρι ξήλωσαν τα… κουφώματα ενός σπιτιού στο Αιτωλικό αξίας 3.000 ευρώ, τρεις Έλληνες ηλικίας 28, 24 και 36 χρόνων! Οι δράστες δεν εντοπίστηκαν για να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης