Κάλυμνος: Έπιασαν πρώτα τους αγοραστές και μετά τον προμηθευτή

Κάλυμνος: Έπιασαν πρώτα τους αγοραστές και μετά τον προμηθευτή

Συνελήφθησαν δύο νεαροί 22 και 20 ετών, καθώς και ένας 24χρονος

Kalymnos-alisverisi
Άδοξο τέλος είχε το αλισβερίσι που έκαναν στην Κάλυμνο τρεις νεαροί Έλληνες.

Οι δυο «αγοραστές» ηλικίας 22 και 20 χρόνων ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ενώ επέβαιναν σε μοτοποδήλατο και στην κατοχή τους βρέθηκαν 3,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένας μεταλλικός θρυμματιστής και δυο κινητά.

Οι δυο νεαροί αποκάλυψαν ότι λίγο νωρίτερα είχαν αγοράσει τα ναρκωτικά από έναν 24χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στην κατοικία του, συνελήφθη και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 94,9 γραμμαρίων. Και οι τρεις νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενοι για κατοχή, προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

*** Σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 27χρονος αλλοδαπός μετά από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, όταν στην κατοχή του βρέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Όμως, σε μια υπαίθρια «καβάντζα» που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν άλλες δυο συσκευασίες με συνολικά 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης